opilasmalev2014-plakatNimi: Tankla Õpilasmalev 2014 ehk lühemalt TÕM 2014

Kes saavad malevas osaleda? Osaleda saavad Valgamaa noored vanuses 15-20 aastat.

Millal malev toimub? 7.juuli 2014 -18.juuli 2014.

Kui palju peab noor tööd tegema? Maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 h ja selle eest makstakse ka reaalset palka. See raha jääb kõik noorele.

Kuidas on lood söögi ja majutamisega? Noor tasub malevasse registreerides osalustasu 5€ ja see on ainus kulutus seoses malevaga. Toitlustus (4 söögikorda) organiseeritakse korraldajate koolt ja samuti saavad kõik endale mugava koha magamiseks.

Kus õpilasmalev toimub? Malevad toimuvad võimalikult lähedal tööpakkujatele üle kogu Valgamaa. Siin ongi väga oluline, et tööandjad oleksid aktiivsed noortele tööd pakkuma. Hea tööandja, kui lugesid just seda ja tekkis soov tööd pakkuda, siis helista kohe +372 524 0126 või kirjuta See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Samuti võid artikli all olevatele kontaktidele helistada või kirjutada.

Kuidas ikkagi asi käib? Märtsi lõpus saadetakse info koolidesse, noortekeskustesse ja noorteportaali www.tankla.net. Siis noored registreerivad ennast malevasse ja neile korraldatakse ühine infopäev, kus räägitakse läbi kõik tööga seonduv. Vastavalt maleva toimumisajale kogunevad noored päev enne maleva algust oma malevastaapi, kus võtavad neid vastu rühmajuhid ja juhendavad neid nii tööl kui puhkehetkedel. Põhimõtteliselt on see nagu laager ainult tööd peab ka tegema. Malevarühma suurus on keskmiselt 10-20 noort.

Jaga seda artiklit sõpradega