Täna ilmus 26. Valgamaa noortelehe Tankla number.

Sirelililla Tankla esikülg on pühendatud suvel toimuvale XII noorte laulu-ja tantsupeo, tutvuda saab tantsupeole saajatega ning laulupeole kandideerijatega. Samuti esilehel kirjutatakse kahe minifirma edust maakonnas ja vabariigis.

Kahel järgneval leheküljel saab lugeda noortest. Esimesel lool väljendub see maakonna gümnaasiumite vahelises koostööl ning teisel lool kodukohta praktikale tulnud neidudest. Noorsootöö hindamatust panusest noorte ellu ja positiivsest Hummuli uuest noorsootöötajast. Tuuakse välja abiturientidele edasise valiku plussid ja miinused ning kolme noore tagasivaade enda valikutele.

Järgmistelt  lehekülgetelt saab lugeda lähemalt suvel toimuvatest üritustest ning silmapaistvatest Valgamaa inimestest. Lehekülg kuus sisaldab arvamusi inimlikkusest, aktiivsusest ja unistuste kodudest.

Seitsmes lehekülg sisaldab aga endas kahte auhinnavõistlust, mis on lisatud kahe loo sisse. Vaba aega saab veeta vastavatud õudusmajas Exit The House või sporti tehes. Samas pandi proovile ka kodutütarde ja noorkotkaste meeskonnatöö oskus rahvusvaheliselt.

Viimane lehekülg sisaldab endas meelelahutust: sõnarägastikku, värvimist, naljakaid juhtumi ning horoskoopi. Ei puudu ka lühikene ülevaade 2017.aastal toimuvatest noortesündmustest.

Päikest, naeru ja soojust suvekuudeks!

Loe lehte internetis

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net