26. – 28. jaanuarini 2024 toimub Tõrva vallas, Ritsu spordibaasis Noorte Kotkaste Valgamaa maleva ja Kodutütarde Valgamaa ringkonna talvelaager. 

Osa saavad võtta nii NK Valgamaa maleva, KT Valgamaa ringkonna liikmed, kui ka organisatsioonide mitteliikmed, vanuses 7-18 aastat.

Kogunemine 26. jaanuaril Ritsu spordibaasis kell 18.30 ning lõpetamine 28. jaanuaril orienteeruvalt kell 10. Lapsevanem peab ise noore kohale tooma ja pärast järgi tulema.

Lapse kohustuslik varustus:

Kui varustus on puudulik, siis saadetakse laps koju tagasi. Sooje riideid võiks kaasas olla rohkem. Lapse haigestumise või laagrisse mitte tulemise korral, kui ta on juba osalejate nimekirja lisatud, tuleb sellest koheselt korraldajaid informeerida!

Laagrisse ei tasu kaasa võtta väärtesemeid, sest korraldajad nende eest ei vastuta.

Palun toimetada oma osalemise tõendamiseks kooskõlastusleht kas oma rühmajuhi või noorteinstruktori kätte hiljemalt 19. jaanuariks 2024 või saata digiallkirjastatud kujul kontaktmeilile.

Laagri kohta saab lisainformatsiooni NK Valgamaa maleva noorteinstruktori, Kaimo Vahtra, käest kas telefonil 5146384 või emailil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Mitteliikmele on meiega liitumise info siin:
Noored Koktad
Kodutütred

 

Jaga seda artiklit sõpradega