28.-30. juunini toimub Põlvamaal Mooste mõisas Improfilmi malev, mis on suunatud filmi- ja näitlemishuvilistele, vanusest olenemata.

Improfilmi malev on juba viiendat korda toimuv kolmepäevane filmientusiastide kogunemine, kus tullakse kohapeal välja lühifilmide ideedega, mis veel samal nädalavahetusel saavad üles võetud ning lühifilmiks kokku pandud. Malev on ideaalne võimalus järgi katsetada rolle (nii kaamera ees kui ka taga), mida seni pole olnud võimalust proovida või on lihtsalt julgusest vajaka jäänud.

Muretsema ei pea seniste oskuste pärast, kuna kohapeal omavahel teadmisi jagades saadakse targemaks. Samuti pole oluline tehnika olemasolu, kohapeal on võimalik kasutada kõiksugu põnevaid filmimisvidinaid.

Kõik erineva kogemustasemega filmihuvilised on väga oodatud! Malevat ei tasu segadusse ajada õpilasmalevaga: eelnevatel aastatel on osalenud nii 40-, 50- kui ka 10-aastaseid huvilisi. Keskmine vanus jääb 25 eluaasta ümber. Alla 18-aastastel osalejatel palutakse sellegipoolest osaleda koos täiskasvanuga!

Kuna Improfilmi malev on filmientusiastide poolt algatatud mittetulunduslik üritus, on osavõtt tasuline:
1 päev osalemist - 25€
2 päeva osalemist - 30€
3 päeva osalemist - 35€

Osalustasu tuleb maksta hiljemalt 21. juuniks.

Malevasse saab registreerida siin: Improfilmi maleva registreerimisvorm.

Lisainfo: Improfilmi malev V

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net