31. mai kuni 2. juuni toimub Kaldavere turismitalus Valgamaa noorte looduskool. Osalema on oodatud 7-14aastased noored.

Looduskoolis pakutakse palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut.

Looduskoolis toimub õppetöö gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Tegevustena on plaanis orienteerumine, erinevad käsitöö õpitoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega ja palju muud põnevat.

Osaleja kohustuslik varustus:

  • Magamiskott, magamisalus
  • Telk (mitme peale), kile telgile koos kinnitamisvahenditega (võimalik ööbida ka KL sissitelkides)
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel; vahetusjalatsid (sportlikud); kui on olemas, siis välivorm; ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, oleneb ilmast)
  • Isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep), käterätikud, sääsetõrjevahendid (soovitav), päikesekaitsekreem (soovitav)
  • Taskulamp (pealamp), joogipudel

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga ning pakutakse ka õhtuoodet.

Looduskooli kooskõlastusleht tuleb tagastada hiljemalt 16. maiks (k.a) kontaktisikule või tuua KL Valgamaa maleva staapi aadressil Võru tn 12, Valga linn. Kindlasti peab lapsel kaasas olema KT või NK sooviavaldus koos ühe õpilaspiletipildiga, kui ta ei ole veel organisatsiooni liige.

Dokumendid:

Looduskooli teavistusleht.
Looduskooli kooskõlastusleht.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net