9. septembrist kuni 20. oktoobrini saab esitada kandidaate, kelle seast valitakse järgmine Hea Eeskuju. 15 finalisti kutsutakse isiklikult Lahedale Koolipäevale, kus toimub noortele südamlik tänugala. Sündmus leiab aset 21. novembril Alexela Kontserdimajas. 

Soovime konkursiga tunnustada koolinoori, kes on oma vabast tahtest viinud ellu midagi sellist, mis väärib kogu Eesti tähelepanu. See on suurepärane võimalus tõsta esile neid, kelle tublid saavutused seni tähelepanuta on jäänud. Noorte silmapaistvatest tegudest kõneldes näitame, et nad ei ole ainult tulevikutegijad, vaid tublide tegude elluviijad juba täna. Hea Eeskuju on aktiivne, kogukonda kaasav ja teisi inspireeriv noor. Kui Sinu sõber, pereliige või mõni tuttav on eelnevale kirjeldusele vastav, siis esita ta kohe konkursile. Laureaadi preemia on 1500 eurot, mille paneb välja Swedbank.

2013. aasta finalist Mareli Reinhold on kirjeldanud möödunut:” Kananahk! Kõrvuni naeratus! Siiani on, kui selle peale mõtlen - Sa seisad laval, inimesed seisavad püsti ja aplodeerivad. Tänutundest, uhkusest... Tegelikult, see tunne on kirjeldamatu, ei ole hiljem enam sellist tunnet tundnud.” 

Melany-Regle Langus oli 2017. aasta finalist ja ta on öelnud tuleviku kohta:” Tööle saades on CV´s see tööandja poolt välja toodud, et annab palju lisaväärtust alaealise tööle võtmiseks. Väga austatakse, sest ka täiskasvanud arvavad, et selline kiitus ei tule niisama tühja töö eest.” Iga väike tegu muudab meie kodumaad ning kodukohta paremaks. Olgu selleks helkurite jagamine, lastekodulastele kingituste viimine, vanaemadega tantsu löömine või hoopis midagi muud. Kirjuta meile oma sõpradest ja tuttavatest, kes on viinud ellu midagi sellist, mis väärib üldsuse tähelepanu ja tunnustust. Ütleme talle üheskoos - AITÄH!

Kandidaatideks sobivad kõik põhikooli-, gümnaasiumi- ning kutsekooliõpilased. Kandidaate võib esitada igaüks ja selle kohta leiab rohkem infot meie kodulehel www.heaeeskuju.ee

Liisa Raavel 
Noortekonverents Lahe Koolipäev 2019
Hea Eeskuju projektijuht

Jaga seda artiklit sõpradega