tankla miniVaatamata suvepuhkusele otsustas Tankla mini meediaring kokku saada ja ühiselt aega veeta ning sügiseks plaane teha.

Tänasel kohtumisel peeti Pedeli poolsaarel piknikku, mängiti seltskonnamänge ja arutleti, mida saaks sügisel teha veel paremini ning kuidas põhikooliealisi paremini kaasata.

Ühtse tunde loomine on oluline, et olla meeskonnatöös, mida ajalehe ja TV saadete tegemine nõuab, veel parem. "Meie meeskond on hea huumorisoonega, lahke ja sõbralik," iseloomustas meediaringis käija Eveli Kalames.

Kokkusaamispäeva lemmiktegevus Rasmus Susil oli kaameraga ringi käimine. "Sain päeva filmida ja see mulle meeldib. Pealegi pole ma seda ammu teinud," lisas ta.

Sügisel on Tankla minil plaanis jätkata sama usinalt kui siiani. "Plaanis on teemasid põhjalikumalt käsitleda, teha rohkem praktilisi ülesandeid ja tahaks jõuda külla ka paarile meediatoimetusele," ütles Valga piirkonna ajaleheringi juhendaja Egle Kõvask.

Ringiskäijate sõnul pakub see võimalust leida uusi sõpru, saada meediaalaseid teadmisi näiteks õppida kaamera käsitlemist, saate kokkupanemist ja ajalehe algusest lõpuni valmimist.

Uudise valmistas Valga piirkonna Tankla mini reporter Annabel Voitka.

Jaga seda artiklit sõpradega