vnk10 tanklatbJuba paar nädalat tagasi, täpsemalt 16. aprillil tulid Valgamaa aktiivsed noored, Valgamaa Noortekogu vilistlased ja vahvad noortemeelsed kokku Tõrva Noortekeskusesse, et tähistada üheskoos Valgamaa Noortekogu 10. juubelit. Ürituse fotogalerii leiad siit: https://goo.gl/s2fjKr

Nagu noortekogu noortele kohane, tehti lisaks lõbutsemisele ka veidi ajutööd ning üritus algaski visiooniseminariga. Visiooniseminari raames oli Tõrva ANKi kolmandal korrusel üles seatud neli laudkonda, milles sai igaüks avaldada oma arvamust, arutleda ja leida uusi innovatiivseid ideid, mida ellu viia.

 Nagu juba öeldud, oli laudkondi neli:

  1. 16–aastaselt valima – mis nüüd edasi? Lauajuhid: Omari Loid ja Markus Johann Kuslap noorteühingust NoorVisioon
  2. Meie unistuste noortekogu - lauajuht: Sirli Pippar
  3. Valgamaa kui Eesti ääreala - kas mina saan midagi selle vältimiseks teha? Lauajuht: Triin Jaansalu
  4. Üllatuslaud, kus sai tööle panna oma loovuse - lauajuhid Tuuli Mekk ja Jelena Kalames Innovest.

Kui ajutöö sai tehtud ning kõik oluline kokku võetud, oli aeg kingitusteks, sest tegemist oli ju siiski sünnipäevaga. Kuna andmisrõõm on sama hea kui saamisrõõm, siis lisaks huvitavate kinkide saamisele, jagasime ka omalt poolt kingitusi ja tänusõnu oma koostööpartneritele.

Ürituse lõpus oli mõnus muusikaline vahepala Valgamaa aasta noore muusiku tiitli pälvinud Hugo Kähri bändi poolt ja otseloomulikult sai ka torti süüa!

Täname Valgamaa Noortekogu poolt kõiki, kes on meie jaoks nende aastate jooksul toeks ja abiks olnud ning ilma kelleta noortekogu ei eksisteeriks!

Jaga seda artiklit sõpradega