Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

nk tankla

27.-28.juunil said Kakulaane Turismitalus kokku Valgamaa noorsootöökeskus Tankla, Valgamaa Noortekogu ning maakonna noortevolikogude noored, et üheskoos vaadata otsa tulevikule.
 
Põhjuseid kokku saamiseks oli mitmeid, näiteks tuli noor poliitik Maris Sild, osaluskogudele rääkima sellest, kuidas mõjutab valimisea langetamine osaluskogude noori. Üheskoos pandi paika plaan, kuidas osaluskogud saavad noori teadvustada valima mineku tähtsusest ning kuidas süsteem üleüldiselt välja näeb. "Oluline on, et noored saaksid aru, millised on nende võimalused seoses valima minekuga," kommenteeris plaani loomist projektijuht Monika Muru. "Mariselt ootasime näited sellest, mida teevad poliitilised noortekogud ning kuidas peaksid tegutsema noortevolikogud."
 
Kahe päeva jooksul vaadati otsa osaluskogude hetkeolukorrale, analüüsiti erinevate piirkondade noortevolikogude tööd ning räägiti rahastusest. Päevaplaanidest ei puudunud noorsootöökeskuse Tanklaga koostöö tegemine ning Valgamaa Noortekonverentsi ning Osaluskohviku planeerimine. "Kogu koostööseminari juures pole me unustanud ära loomulikult ka motiveerimise poolt ning võin julgelt öelda, et toimus äärmiselt vahva seminar," sõnas Muru.
 
Valgamaa osaluskogude koostööseminar on Valgamaa Noortekogu ellu kutsutud projekt, mille korraldamist toetavad Eesti Noorteühenduste Liit ning Valga Maavalitsus.
 
 
Lisainfo:
Monika Muru
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net