Otsing

Logi sisse

Projekt „Mobiilne Tankla“ tahab maakonna mõistes rakendada uutmoodi lähenemist noorsootöös, luues mobiilse noorsootöö (MoNo) võimalused.

Selleks soetati projekti toel telgid, ja vabaaja tegevuste jaoks vahendid: jalg-, võrk- ja korvpallid, võrkpallivõrgud, õuemängude komplektid Mölkky, krokett, täringumäng, stopperid, koonused ning hilisemateks koolitusteks lauad ja toolid ning helitehnika. Noortekeskustel on samuti võimalus soetatud vahendeid laenutada. „Kui soovime oma aktiivsete noorte hulka kasvatada ja nad ülesse leida siis tänapäeval ei sa me oodata kuna nad uksest sisse astuvad, vaid peame ise minema kohapeale, just sinna kus nemad kogunevad ja kus neil meeldib olla,“ rääkis „Mobiilse Tankla“ projektijuht Marek Mekk.

Liikumist ja tervislikku eluviisi propageerivad tegevused leidsid juba kasutust ka Valgamaa noortele suunatud projektides suvekoolis ja malevas.

Projekti esialgseks maksumuseks oli 6863,82 eurot, kuid tellimuste vormistamise käigus suudeti pisut kokku hoida ning lõplikuks summaks kujunes 6675,15 eurot. Leader meetme toetuse osa suuruseks on 6007,63 eurot, omafinantseeringu suuruseks oli Tanklal vaja leida 10%, mis ka kokkuhoiuga suudeti koguda.

Projekti investeering on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt meetmest 2 „Kogukonnad ja noored – kogukonnaalgatused oma elukeskkonna parandamiseks alameetmest“ „Aktiivne kogukond ja noored!"

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net