Kalapäeva logo autor on Kristiina Saag.

Juba 13. augustil toimub järjekorralt viies Mustjõe kalapäev. Päev saab alguse kell 12:00 Hargla maakultuurimaja eest.

Kalapäeva trall saab alguse 2.-3. augustil, mil toimub koolitus teemal „Mustjõe kalad – levik, elupaigad ja haigused“. Läbitud koolitusprogrammi tutvustamine kalapäevalistele toimub programmi läbinute poolt. Kalapäevast on oodatud osa võtma kõik kalapüügihuvilised. Kuni 12aastased saavad püügivõistlusel osaleda ainult koos vanema kaaslasega.

Võisteldakse põhiklassis, meeskonnavõistluses ning lisaks on kuni 12 aastastele (k.a), kuni 26 aastastele (k.a) ja naispüüdjatele eraldi võistlusklass. Meeskonnavõistluses näevad olulisemad reeglid ette, et tiimis peab olema 3-5 liiget ja kõik liikmed peavad kalastama koos ühes enda poolt valitud püügipaigas. Täpsemad võistlusülesanded avaldatakse kohapeal.

Püügivõistlus toimub ainult Hargla poolsel jõekaldal. Püüda võib ainul ühe lihtkäsiõnge või käsiõngega. Lihtkäsiõngega püüdmisel harrastuspüügiluba pole vaja, kuid käsiõngega püüdmisel on see vajalik. Söödana on keelatud kasutada eluskala, kalatükke, surnud kala, kahepaikseid. Peibutussööda kasutamine on lubatud.

Autasustatakse kõige parimaid ülesande täitjaid ning lisaks on loosiauhinnad, mille loosimisel osalevad kõik (välja arvatud need, kes võitsid ülesannete täitmisega).

Kalapäeva püügivõistluse reeglid: Mustjõe kalapäev 2016 – püügivõistluse reeglid.

Ajakava:

Lisainfo:

Rasmus Onkel – 5626 4816 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/154292664974886/

Jaga seda artiklit sõpradega