Otsing

Logi sisse

Su kolab tuttavalt plakat24. aprillil toimub Valga kultuuri- ja huvialakeskuse teatrisaalis Valga noortekeskuse poolt korraldatud maakondlik staarijäljendus- ja paroodiakonkurss "Su... kõlab tuttavalt!".

Osalema oodatakse noori vanuses 7-26 eluaastat, kes soovivad esineda ning omavad tahet jäljendada ja/või parodeerida staari. Staari jäljendamiseks ei pea tegema ainult tantsukava, võib üles astuda ka akustilise kitarri, žongleerimise kava, luulekava või muu loomingulise kavaga. Põhiline, et jäljendatakse kedagi.

Registreeruda on võimalik Valga noortekeskuses ja e-keskkonnas. Võistkondi saab kirja panna 21. aprillini. Osaleda saavad kuni 10liikmelised grupid. Kava maksimaalne pikkus on 5 minutit. Lisaks saab iga võistkond kaasa võtta kaks juhendajat.

Eelproovid algavad kell 14:00 – eelnevalt saadetakse osalejatele eelproovide kava. Kultuurimaja ruumid avatakse võistlejatele kell 12:00, kui on soovi ja vajadust teha ettevalmistusi.

Võistlemine toimub neljas vanuseastmes:
* 1- 4. klassi õpilased
* 5- 9. klassi õpilased
* 10-12. klassi õpilased
* 19- 26aastased noored

Kõik grupi liikmed peavad olema samas vanuserühmas, vastasel korral määartakse grupp kõige vanema grupiliikme klassi järgi.

Pealtvaatajatele on sündmuse pileti hinnaks 2 eurot. Osalejatele tasuta.

Žürii hindab kava originaalsust, sarnasust staariga (liikumine, riietus, soeng jne), kostüüme, kavas kasutatavaid vahendeid, esinemise meisterlikkust, liikumist, kontakti publikuga. Kohustuslik pole jäljendada loo videot, vaid staari/staare ennast. Jäljendatav staar peab olema ära tuntav.

Esinemiseks vajalik muusika peab korraldajateni saabuma CD-plaadil, kuhu peab olema märgitud ka kava nimi, kava number ning plaadi omaniku kontaktandmed.

Registreerumisankeedi leiad siit: registreerumisankeet.

Lisainfo:

Tel. 76 616 78; 5332 7629
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
www.valgakultuurikeskus.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net