Otsing

Logi sisse

marten-lombiotsAlates 2. juunist töötab Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti koosseisus spordi- ja noorsootöö vanemspetsialistina Marten Lombiots.

Tema töö põhieesmärk on Valga linna spordielu ning noorsootöö koordineerimine, arendamine ning linnas tegutsevate spordiklubide, noorteühingute ja noorte nõustamine.

Marten (10.12.1990) on sündinud ja kasvanud Tabiveres ning mõned aastat enne Valga linna asumist elanud Tartus ja on lõpetanud Lähte ühisgümnaasiumi. Hetkel omandab rakenduskõrgharidust Tartu ülikooli Pärnu kolledžis ettevõtluse ja projektijuhtimise erialal, spetsialiseerudes spordikorraldajaks.

Marten on suur spordiarmastaja ning kokkupuudet spordiga ning noortega on olnud palju. Ta on harrastanud mitmeid spordialasid ning korraldanud erinevaid sündmuseid. Kõige suuremaks kireks on tal korvpall.

Valga linna tööle asudes soovib Marten motiveerida noori tegutsema ja olema ettevõtlikud, kuna nii tehakse enda ja ka teiste elu paremaks. Ka spordivaldkonnas sooviks ta tuua uusi ideid ning aidata kaasa Valga spordielu arengule.

Haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rantsi sõnul on Marten avatud ja sõbralik noormees, kes on motiveeritud tegema spordi- ja noorsootööd. Tal on kogemused spordivõistluste korraldamisest, millest tuntum on „Saadjärve Karikas 2010". Tema aktiivsust näitab mitmetele võistkondadele sponsorite leidmine. Samas on tegemist hea suhtlejaga, kes leiab noortega kergesti kontakti.

Teate koostas

Hele Heletäht
Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist
tel 766 9902; 5347 2255

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net