Otsing

Logi sisse

meediakonkurss A4 2014Alanud on neljateistkümnes koolimeedia konkurss, millest on võimalik osa võtta kõigil koolidel. Osavõtt on lihtne - kui Sinu koolis tegutseb leht, raadio, televisioon või blogi, ära kõhkle hetkekski ning võta osa. Võibolla on just Sinu kool parim mõnes nimetatud valdkonnas.

Osalemiseks tuleb saata võistlusmeedium 19. maiks meiliaadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või link oma koolilehe, -blogi, -raadio või -televisiooni asukohast internetis. Kui Su koolileht ei ole internetis kättesaadav, võib postiga saata 4 koopiat viimasel õppeaastal ilmunud väljaannetest aadressile Siiri Mugra, Lääne 5-73, Tartu 50605.

Töid hinnatakse erikategooriates (parim uudis, parim foto, parim olemuslugu jne).

Võitjad tehakse teatavaks 30. mail meediaklubi kodulehel www.meediaklubi.ee.

Valgamaale on tulnud varasematel aastatel mitmeid konkursivõite. Näiteks eelmisel aastal sai parima uudisintervjuu auhinna Otepää gümnaasiumi koolilehe Otu Tungal lugu „Kool ilma peata“, mille autoriks Eve Kurvits. Otepää kooli TV pälvis ka parima saate auhinna.

Noorte meediaklubi tegutseb 2000. aastast, selle missiooniks on anda noortele alusteadmised koolimeedia tegemisest, süstida neile tegutsemisindu ja pakkuda kokkusaamiste korras mõtete ja kogemuste vahetamise keskkonda. Klubi korraldab igal aastal kaks meedialaagrit ja ühe koolimeedia võistluse.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net