Otsing

Logi sisse

opilasmalev2014-plakatTee oma suvi põnevaks! Registreerudes Tankla õpilasmalevasse, garanteerid omale eluägeda suve mis jääb kauaks meelde!

Esimesed õpilasmaleva rühmad alustavad tööd 7. juulil ning lõpeb 18. juulil.

Hetkel on Valgamaal võimalik valida kuue erineva malevarühma vahel. Nii saab näiteks Otepää lähedal asuvas Annimatsi rühmas korrastada metsaaluseid, kuid Helme rühmas näiteks marju korjata.

Vajatakse ka poisse

Tankla õpilasmaleva projektijuht Aile Viks kinnitab, et noortele makstakse tehtud töö eest ka palka. „Tõepoolest – maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 tundi ning selle eest tuleb tööandjal noorele maksta tasu, mis jääb kõik noorele. Seetõttu küsitakse ka registreerumisel noore arveldusarve numbrit.“ 

Kuna õpilasmalevas tehtavad tööd on erineva raskusastmega, oleks hea kui oleks ka erinevate oskustega noori. „Näiteks praegusel juhul on malevas selge tüdrukute ülekaal, sest registreerunutest on vaid viiendik poisid. Raskemate tööde puhul oleks ikka hea, kui poisid aitavad,“ selgitas praegust olukorda õpilasmaleva juhataja Marek Mekk. „Seetõttu ka üleskutse poistele – tüdrukud ootavad teid!“

Malevas osalemine maksab noorele 5 eurot, kuid see-eest tagatakse majutus ja toitlustus. „Ööbimine toimub tööandja vahetus läheduses ning süüa saab neli korda päevas,“ kinnitas Viks, et malevlane sellepärast muretsema ei pea.

Tankla õpilasmalevas saavad osaleda Valgamaa noored, kes on vanuses 15-20 aastat. Paraku Valga linna noori enam malevasse ei registreerita, kuna linnale määratud kohtade arv on juba täitunud.

Registreerumine ei võta rohkem kui 5 minutit kuid sellega kindlustad omale eluägeda suve!

7 põhjust miks tulla õpilasmalevasse

  • Saad omale esimese töökogemuse või esimese palga!
  • Saad omale palju uusi sõpru ja tuttavaid!
  • Saad tuleviku tarbeks kasulikke kontakte ettevõtjatega!
  • Sellest saab sinu kõige ägedam suvi!
  • Meil on maailma parimad rühmajuhid!
  • Saad nautida kaunist Lõuna-Eesti loodust!
  • 2 nädalat tõelist malevaelu!

Kasulikud lingid

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net