Otsing

Logi sisse

Teiloora OjasteEsmaspäeval, 10. märtsil avatakse Otepääl koolide murdmaasuusatamise MM, kus Eestit esindavas Otepää gümnaasiumi neidude võistkonnas teevad kaasa teise põlvkonna suusaneiud Isabel Mae, Teiloora Ojaste ja Mariel Merlii Pulles, võistkonna neljas liige on Pille-Riin Merilo.

Lisaks Otepää tüdrukutele esindavad Eestit veel neidude võistkonnad Haanja koolist, Põlva ühisgümnaasiumist ja Audentese spordigümnaasiumist ning poiste esindused Põlva ühisgümnaasiumist, Tallinna Saksa gümnaasiumist, Toila gümnaasiumist ja Haanja koolist.

„Mul on ühelt poolt hea meel, et Eestit esindavad nii mitu erinevat kooli, teisalt aga rõõmustab, et suusatamises kandub armastus ala vastu põlvest põlve. On ju meil seekordki tiimis mitmeid suusatajaid, kelle vanemad samuti suuri tegusid teinud," sõnas Eesti Koolispordi liidu peasekretär ja ühtlasi võistluste peakorraldaja Madis Pettai.

Kuigi ilm väljas on juba väga kevadine, on suusarajad piisavalt heas korras, et MM saaks heal tasemel korraldatud. „Võistlused toimuvad 2,7kilomeetrisel ringil," kinnitas Pettai.

Avatseremoonia peetakse Tehvandi staadionil esmaspäeval, 10. märtsil kell 20.

10.-14. märtsini toimuval MM-il osaleb 137 noort suusatajat üheksast riigist. Kohal on lisaks korraldajatele tulevased suusatähed Saksamaalt, Austriast, Prantsusmaalt, Belgiast, Venemaalt, Valgevenest, Lätist ja Sloveeniast.

Koolide MM-il võisteldakse kahes vanuseklassis, vanimad osalejad on sündinud 1997. ja noorimad 2000. aastal. Arvestust peetakse võistkondlikult.

Noorte võistlust toetavad Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu nõukogu, Eesti Kultuurkapital, Hansabuss, Tehvandi spordikeskus ja Eesti Suusaliit.

Rohkem infot võistluse kodulehelt http://www.isfnordicski2014.com

Lisainfo:

Madis Pettai
Eesti Koolispordi liidu peasekretär
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
667 0604, 504 9044

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net