vidrike19.-28. jaanuarini 2014 toimub rahvusvaheline õppevisiit "Discover the Youth Work in South-Estonia!" Eestisse, mille raames tulevad noorsootööga tutvuma Valga- ja Põlva maakonda Makedoonia, Albaania, Serbia, Bosnia ja Herzegovina, Itaalia, Portugali ja Poola noorsootöötajad ja noortejuhid.

Lisaks välismaalastele on projektist võimalus osa võtta ka kuuel Eestis noortega töötaval inimesel - eelisjärjekorras soovime kaasata Valgamaa ja Põlvamaa noortega töötavaid inimesi, kellel varsem kogemus programmiga Euroopa Noored puudub või on väga väike, kes tahaksid leida välispartnereid, et algatada oma noortega uusi projekte ning kes on uudishimulikud selles osas, kuidas teised noorteorganisatsoonid Eestis töötavad ja millised on nende head kogemused.

Õppevisiidil osalemine on tasuta (majutus, toit, koolitus, ringisõidud), samuti kaetakse 70% osalejate sõidukuludest oma kodukohast projekti toimumise kohta (projekt toimub Vidrikese puhkemajas Otepää lähistel).

Lisaks tegevustele kohapeal toimub mitmeid erinevaid väljasõite Põlvamaal, Valgamaal ja Tartumaal. Kandideerimiseks tuleb ära täita ANKEET 10. jaanuariks 2014.
Projekt on rahastatud programmi Euroopa Noored raames (http://euroopa.noored.ee) ning tegu on õppevisiidiga (alaprogramm 4.3).

Jaga seda artiklit sõpradega