Otsing

Logi sisse

ester-karuseSarja "Eesti Tippmodelli" peasponsor Kristiine Keskus on samaaegselt Kanal 2 saatega käivitanud modellikonkursi "Kristiine Supermodell". Konkursi võitjast saab üheks aastaks Kristiine Keskuse reklaamnägu ja võitjaga sõlmib lepingu modelliagentuur.
Supermodelli konkurss on juba nii kaugel, et täna (30. aprill) kell 16.00 algas poolfinaali kolmas voor ning konkurentsi on jäänud veel vaid kümme neidu.

Kohta viie finalisti seas asusid püüdma Natalia Kornienko (Harjumaa), Jane Pall (Lääne-Virumaa), Doris Daniel (Võrumaa), Kertu Tauram (Harjumaa), Eleen Laasner (Raplamaa), Care Naan (Läänemaa), Greeta Gagen (Ida-Virumaa), Ester Karuse (Valgamaa), Claudia Traumann (Saaremaa) ja Kärol Kibena (Tartumaa).

Poolfinaali kolmanda vooru hääletamine lõppeb pühapäeval (06. mai) kell 23.59. Pärast seda jääb konkursi sõelale 5 finalisti, kes asuvad 10.-13. mail publiku ette Kristiine Keskuse Täismajal. Samuti filmitakse finalistidega virtuaalne reality-show kolmes peasponsori poes.

Vajuta "Loe rohkem", kui soovid teada, kuidas Estrit toetada!

Anna Estrile hääl:

Finalistide seast valitakse supermodelli tiitli võitja Facebooki ja žürii häälte põhjal. Kui soovid aidata Valgamaa neiul supermodelli tiitlit võita, siis anna oma hääl supermodellide kodulehel (vajutades hääleta tema poolt).

Lisaks võid hääle anda ka siin:

 

Loe üritusest rohkem

Jaga seda artiklit oma sõpradele:

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net