Otsing

Logi sisse


11308529 dracula_00022012. aasta sügisest avatakse Tallinna Ühisgümnaasiumis koostöös teatrikooliga TEATRIKLASS.

See on üldharidusgümnaasiumi teatrikallakuga õppesuund kutselise teatriga seonduvat kõrgharidusena edasi õppida soovivatele noortele, eeltingimuseks muidugi põhihariduse olemasolu. Lisaks loovkatsele lähtutakse ka üldkatsete tulemustest.

Tallinna Ühisgümnaasiumi TEATRIKLASSI loovkatsed toimuvad 4. aprillil kell 16 Tallinna Ühisgümnaasiumis Pärnu mnt. 71, Tallinn.

VAJALIK EELREGISTREERIMINE: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Teatriõppe sisust lähemalt www.poly.ee/teatriklass/

Tingimused:

Omal valikul valmistada ette ja esitada peast:

- proosapala pikkusega üks A 4 (võib olla katkend pikemast teosest, kuid terviklik)

- luuletus

- lisaks muusikaliseks eneseväljenduseks omal valikul laul, pillilugu või tantsunumber.

Enne katseid täidetakse kohapeal ankeet, mille üks osa on motivatsioonikiri, kus põhjendatakse oma suunavalikut.

Teatrisuuna õppetöö toimub koostöös Teatrikool TeatriPolygoniga. Esimese teatriklassi põhijuhendaja läbi kolme gümnaasiumiaasta on Tamur Tohver (teatrikunsti MA ). Konkursi läbinud noored peavad arvestama, et teatriõpe toimub osaliselt ka koolivälise tegevusena teatrikoolis- lavakõne, lavaliikumine, akrobaatika jms. See on tasuline, kuid tulumaksusoodustusega.

Küsimused katsete kohta : Aade Erits : See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. : +37256487476 : Tallinna Ühisgümnaasium

Küsimused õppe kohta : Tamur Tohver : See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. : +372 515 8118 : Teatrikool TeatriPolygonSisseastumiskatsed Tallinna Ühisgümnaasiumi teatriklassi

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net