Otsing

Logi sisse

korgem sojakoolTartus asuv Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Kõrgem Sõjakool kutsub kooliõpilasi külla 21. märtsil, 20. aprillil ja 18. mail.

 Mitmeid aastaid on käinud meie kooliga tutvumas palju õpilasekskursioone, kes on nähtuga väga rahule jäänud. Sõjakooli kadetid räägivad külalistele Eesti riigikaitsest, tutvustavad Kaitseväes kasutusel olevat relvastust ja varustust ning oma õppetingimusi ja eluruume. Samuti saavad noored soovi korral külastada KVÜÕA muuseumi, kus on vaatamiseks välja pandud hulganisti põnevaid eksponaate Eesti sõjaajaloost.

Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused on Eesti ainus rakenduskõrgkool, mis valmistab ette ohvitsere ja allohvitsere Kaitseväele ja Kaitseliidule.

Kohtume Kõrgemas Sõjakoolis!

www.sojakool.eewww.facebook.com/s6jakool

Lisainformatsioon:

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

717 6204

510 0231

KVÜÕA Kõrgemas Sõjakoolis õpivadki tulevased ohvitserid - praegused kadetid.

Ootame teid külla Tartusse,

KVÜÕA Kõrgemasse Sõjakooli (Riia mnt 12) ajavahemikul 9.00-15.00.

Külastus võtab aega 1,5-2 tundi.

Klassiekskursioonidel ja gruppidel palume registreeruda aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Märkige ära grupi suurus, vanusevahemik ning saabumise aeg.

www.sojakool.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net