esimene-koosolekValgamaa noored osalevad Läti (Vilakas omavalitsus, Šķilbēnu küla) MTÜ Aicinājums poolt algatatud projektis. Projekti ametlikuks Partneriks on Valgamaa Partnerluskogu.

Valgamaa Partnerluskogu korraldas blue-document-pdfkonkurssi projektis osalejate leidmiseks (6 noort + 1 juhendaja) ja valituks osutus noortebänd Les 3.14.  Tegemist on Otepää noortebändiga.

Projekti esimesel koosolekul Lätis (17.-19. veebruar.2012) osalesid Seiko Kuik ja Andreas Nigol. Koosolekul said kokku gruppide esindajad, tutvusid üksteisega ja rääkisid läbi korraldusliku poole.

Noortevahetus toimub Skilbeni külakeses (Läti) 12.-19. märtsil 2012.

Projekti kogumaksumuseks on 16844,29€. Toetuse maksumus on 15054,29€ ja omaosaluse (30% transpordikulus) kaetakse osalejate poolt. Valgamaa Partnerluskogu toetab noori transpordikulu hüvitamisega. Noorte omaosaluseks jääb 5€ osaleja kohta.

Lisaks Eestile osalevad veel projektis NGO „Tytuvenai Community" (Leedu), NGO "Balkan Youth Festival" (Bulgaaria) ja loomulikult NGO "Aicinājums (Läti). Kokku osaleb 29 inimest, neist 5 on grupi juhid.

Projekti number ja ametlik nimi project nr. LV-11-85-2011-R5 "Together with music from sunrice to sunset"

Projekti toetab Euroopa liidu programm "Youth in action". Meil Eestis on teeb samasuguseid tegevusi Euroopa noored.

EN ingliskeelne

 

Jaga seda artiklit sõpradega