20. jaanuaril algusega kell 13 toimub Valga kultuurikeskuses vabariiklik Kodutütarde 86. aastapäeva tähistamine.

Kohal on kogu vabariigi Kodutütarde organisatsiooni juhid, vabatahtlikud ja toetajad. Üle antakse teenetemedalid ja meened. Ürituse korraldajaks on Kodutütarde Valgamaa ringkond.

Valgamaa noorteportaal Tankla vahendab sündmust otsepildis siinsamas kodulehel.

Lisaks autasustamisele esinevad ka kohalikud Kodutütarde organisatsiooniga seotud noored muusikud ja väikesed näitlejad ning etlejad. Kontsertaktus toimub Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse teatrisaalis ning edasi suundutakse teatrisaali fuajeesse einestama.

Kodutütarde organisatsioon loodi 19. jaanuaril 1932. aastal. Kodutütred on Kaitseliidu skautlik noorteorganisatsioon, kelle eesmärkideks on kasvatada noorte isamaalist meelsust ja valmisolekut kaitsta Eesti iseseisvust, süvendada armastust oma kodu ja isamaa vastu, õpetada austama ja armastama eesti keelt ja eesti meelt. Lisaks õpetada tütarlastele tervislike eluviise, arendada nende kehalisi ja vaimseid võimeid ja anda neile julgust olla ettevõtlikud ja tegusad.

Lisainfo ja kontakt:

Jaanika Niklus
noorteinstruktor
Kodutütarde Valgamaa Ringkond
+372 517 5765
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega