Otsing

Logi sisse

Valgamaa noorte metsalaager toimub 27.-29.juuli 2016 Tõlliste vallas Metsniku harjutusväljakul.

Kogunemine Metsnikul 27.07 kell 10:00 ning orienteeruv lõpetamine 29.07 kell 17.

Valgamaa noorte metsalaagris osalevad noored vanuses 7-18 aastat. Laagris pakume lastele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut. Laagris toimub õppetöö gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Näiteks orienteerumine, erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega jne.

Lapse kohustuslik varustus laagris:

  • Magamiskott, magamisalus
  • Telk (mitme peale), kile telgile koos kinnitamisvahenditega (võimalik ööbida ka KL sissitelkides)
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel; vahetusjalatsid (sportlikud); kui on olemas, siis välivorm; ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, oleneb ilmast)
  • Isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep), käterätikud, sääsetõrjevahendid (soovitav), päikesekaitsekreem (soovitav)
  • Märkmik, kirjutusvahend
  • Taskulamp (pealamp), joogipudel

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga ning õhtuoode. Laagris on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Ürituse ajal kehtib laagri juhtide poolt paika pandud laagri sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse laagris avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. NB! Kui selline asi juhtub, on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema.

Palume lastel koju jätta MP3 mängijad, pleierid jms. esemed. Laagri korraldajad ei vastuta nende purunemise või kadumise eest. Samuti ei vastuta korraldustoimkond mobiiltelefonide olemasolul nende säilimise eest. Akude laadimise võimalus puudub. Kogu laagri jooksul saab meile kindlasti helistada allpool toodud mobiilinumbritel. Kui teil on soov laagris meid külastada, siis palun teavitage sellest noorteinstruktorit. Kindlaid kellaaegasid külastamiseks ei ole, kuid soovituslikult toimuks see pärast lõunasööki ja enne õhtueinet kella 15 ja 19 vahel.

NB! Laagri omaosalustasu on 5 EUR (T-särgi maksumus).

Osalustasu tuleb koos kooskõlastuslehega tuua kontaktisikute kätte või KL Valgamaa maleva staapi Võru tn 12, Valga, hiljemalt 27. juuni 2016.

Dokumendid

Kooskõlastusleht.doc

Transpordiajad:

Lüllemäe – Valga suund

09:00 – Lüllemäe bussipeatus
09:10 – Kaagjärve bussipeatus
09:20 – Valga KL staap

Pühajärve – Sangaste – Tagula – Tsirguliina suund

08:50 – Pühajärve bussipeatus
09:05 – Sangaste bussipeatus
09:25 – Tagula bussipeatus
09:40 – Laatre bussipeatus (vallamaja juures)
09:45 – Tsirguliina keskkool

Tõrva – Riidaja – Puka suund

08:50 – Riidaja bussipeatus
09:10 – Ritsu bussipeatus
09:20 – Tõrva bussijaam
09:45 – Hummuli bussipeatus

Aakre – Puka suund

08:30 – Aakre bussipeatus
09:05 – Puka keskkool
09:20 – Õru bussipeatus

Otepää – Nõuni – Hellenurme suund

08:30 – Otepää bussipeatus
08:45 – Nõuni kultuurimaja
09:00 – Hellenurme kauplus
09:05 – Palupera põhikool

Lisainfo:

NK ja KT ning Valgamaa noored
Kaimo Vahtra
tel 514 6384
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

NK ja KT ning Valgamaa noored
Jaanika Niklus
tel 517 5765
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Palupera vald
Kalev Lõhmus
tel 513 9071
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net