Otsing

Logi sisse

ettevotlusseminar loomelabor 2014Kas Sina oled mõelnud, mis toob Sinu päeva positiivse energia, elevuse ja rahulolu? Üks suuremaid eeldusi selleks on loov tegutsemine.

Meilt oodatakse iga päev loovat lähenemist – kodus, koolis, tööl käies, huvitegevusega tegeledes. Oma igapäevaste tegevsute juures soovime me kõik kogeda ka rahulolu ja naudinguid. Kas see meil ka alati õnnestub?

Juba uuel reedel, 7. novembril on kõigil võimalus saada inspiratsiooni Valga spordihallis toimuval ettevõtlusseminaril "Loomelabor". Mida kujutab endast seminar "Loomelabor"?

Laborisse on kokku koondatud erinevad loomemajanduse valdkonnad nagu aktiivne ja sportlik tegevus, disain moemaailmas, teadus ja etendus, impro ja improvisatsioon, tants ja muusika.

Programm sisaldab edulugusid, paneeldiskussiooni, demonstratsioonesinemisi ja töötubasid. Otsime vastuseid loomemajandusega seotud küsimustele.

Loomelaboris osalemisest on valmisoleku andnud tantsukool JJ-Street ja Mari Venski, slackline ja Tauri, Dmitri ning Rando, Kolm põrsakest ja Ergo Kukk, näitetrupp Hingevärvid ja Külli Alumäe, moedisain ja stilist Aili Sture, muusikalooja Allar, noortebänd Radium.

Päeva kordaminekule aitavad kaasa Valga maavalitsus, Valgamaa Rajaleidja keskus ja Valga noortekeskus.

Tuuli Mekk
Karjääri- ja noorteinfo spetsialist

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net