Otsing

Logi sisse

torva dokfest201417.-19. oktoobrini toimub Tõrva kinomajas dokumentaalfilmide festival "Tõrva Dokfest 2014". Sissepääs on tasuta!

Festivali eesmärgiks on tõsta dokumentaalfilmide vaadatavust, inspireerida inimesi huvitavate eeskujude kaudu ning suurendada arutelu ühiskondlikel teemadel. Linateoste hulgast võivad leida endale põnevat vaatamist nii väiksemad kui ka suuremad filmisõbrad.

Lisaks filmiseanssidele on võimalik külastada joonistusnäitust „Millest teha dokumentaalfilmi?" ning osaleda Tõrva noortekeskuses toimuvates töötubades. Samuti on festivali programmis erinäolised töötoad, kus saab tutvuda foorumteatri ja visualiseerimiskunstiga.

Šokolaaditöötuppa, kus saab ise maiustust valmistada, tuleb aga eelregistreerida, mida saab teha e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Töötoa osalustasu on 5€, mille sees on vajaminevad toorained ja šokolaadi valmistamine meistrite käe all.

Õhtu saab veeta pubis Juudas. Festivalil on mõlemal õhtul eriprogramm. Lavale astub Vennaskond enda 30. juubelikontserdi raames ning aset leiab PööLoY GLääNZ albumiesitlus, mille puhkepausidel esineb Contra. Ka eriprogrammi atmosfäär soosib eelnevalt festivalil avatud teemade arutelu jätku.

Lisainfo:

http://www.dokfest.com/

Tõrva Dokfest 2014 Facebook

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net