Otsing

Logi sisse

kohtumine-evelin-voigemastigaTõrva noortevolikogu korraldab kohalikus noortekeskuses 19. septembril algusega kell 17 kohvikuõhtu koos tuntud näitleja Evelin Võigemastiga, vahendab Tõrva noorte uudisteportaal.

Kohvikuõhtu korraldaja ja noortevolikogu liikme Sirli Pippari sõnul tuleb teine kohvikuõhtu jällegi omanäoline. „Seekordne külaline on kindlasti väga huvitav. Võigemastil on olnud huvitav näitlejakarjäär ja usun, et tal on millest rääkida,“ kinnitas kohvikuõhtu korraldaja.

Sel korral keskendutakse sellele, kuidas tehnoloogia on mõjutanud kujutlusvõimet ja kuidas on see mõjutanud Evelin Võigemasti tema näitlejatöös. „Tehnoloogia ja selle areng on küll olnud plahvatuslikult kiire, kuid tihti oleme unustamas, kuidas võib see meid mõjutada. Kindlasti on sellel nii omad positiivsed kui negatiivsed küljed,“ põhjendas Sirli Pippar teema valikut.

Eelmine kohvikuõhtu toimus 11. jaanuaril koos Mihkel Rauaga Tõrva noortekeskuses. Kohvikuõhtute sarja raames on võimalik osalejatel kuulata huvitavate inimeste mõtteid ja ideid elust ning nautida head seltskond koos kohvi ja suupistetega. Noortevolikogu ootab sündmusele igas vanuses inimesi.

Kohvikuõhtut toetavad Tõrva linnavalitsus, Tõrva noortekeskus, Kesklinna kohvik ja Meira.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net