Otsing

Logi sisse

tõrvaank juuni Tõrva noortekeskus kutsub kõiki noori ja vanu omale juunis külla!

Toimub sündmusi nii tüdrukutele kui ka poistele. Keskuses on võimalik mängida disc golfi, Mölkkyt, sõita skatepargis BMX-i või tõukerattaga. Siseruumides saab meisterdada, kokata ning huvitavaid lauamänge mängida.

Loe täpsemalt mida saab teha padjaklubis, mida kujutab endast aaretejaht ning mis põnevat toimub skatepargis.

Lisaks toimub 5. juunil täika ehk kirbuturg, kuhu kõik on oodatud ostlema, müüma, vahetama.

Lisainfot erinevate tegemiste kohta leiate Tõrva noortekeskuse Facebooki lehelt.

tõrvaank padjaklubi

Padjaklubi

Üleskutse tüdrukutele! 5.juuni õhtul avab noortekeskus uksed ainult tüdrukutele, et maha pidada üks lahe Padjaklubi! Ööbime kõik üheskoos noortekas, vaatame filmi, nokitseme endale valmis ilusad käepaelad ja mängime mänge ning palju muudki lahedat! Kui soovid osa saada meie lahedast pidžaamapeost, siis registreeri end sõbrannaga noortekeskuse töötaja juures või anna meile endast märku Facebookis. Mida rohkem meid on, seda lahedam saab olema!

Kõigile, kel vanust vähem kui 18 eluaastat on vajalik ka vanema kirjalik luba – nii ei teki probleeme ja segadusi. 

tõrvaank skatepark

Ekstreemne rulapark

6. juunil algusega kell 12 on oodatud kõik BMX-i, tõukeratta, rulaga sõitjad või lihtsalt huvilised Tõrva noortekeskuse rulaparki, kus meiega ühinevad oma ala tegijad Viljandist – Enrico Orobko, Silver Soonik, Deeno Lippand ja Erki Metsoja. Kutid jagavad oma kogemusi, näitavad ja õpetavad uusi trikke ning räägivad, kuidas on selle hobini jõudnud. Piisava arvu huviliste korral toimub ka trikitajate võistlus, kus parimad saavad auhinnatud!

Kõigil osalejatel tuleb kanda kiivrit ja ka teisi kaitsmeid, vältimaks vigastusi! 

Aarete jaht

tõrvaank aartejaht

Noortekeskuse territooriumil toimub 11. juunil algusega kell 13 aarete jaht. Aaretejahil osalemiseks pane kokku 3-4 liikmeline võistkond. Soovi korral võib osa võtta ka üksinda. Seejärel registreeri oma meeskond noortekas. Aaret jahtides tuleb vihjete abil leida üles võimalikult palju vahepeatusi. 

Igas vahepeatuses ootab sind uus vihje või ülesanne, mis ootab lahendamist. Läbides kõik vajalikud vahepunktid, juhatab sind teekond lõpuks AARDENI! Osalejaid ootavad ees magusad auhinnad, seikluslik päev sõpradega ja põnev aaretejaht!

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net