Otsing

Logi sisse

noortekonverents13Valgamaa noortekogu on jätkamas iga-aastast traditsiooni – Valgamaa noortekonverentsi korraldamist. Sel aastal on konverentsi teemaks „Mina võidan!".

Teema hõlmab endas mitmesuguseid valdkondi. Juttu tuleb koolikiusamisest, alkoholist, õppimise nutikustest. Samuti saavad noored osaleda põnevates töötubades, mille on välja pannud Valga politseijaoskond, Kaitseliidu Valgamaa malev, Eesti Punane Rist. Tervisliku toitumise töötuba veab eest Maigi Lepik ning taaskasutuse teemalise töötoaga on konverentsil Liis Hulkko.

Kutsutud on ka mitmed Valgamaa noored sportlased, et selgitada välja sportimise võlud ja valud.

Konverentsi vaheajad saavad sisustatud bändide One Leg Lenny ning Oxygen-i muusikaga, mida tasakaalustab konverentsi teises pooles esinev Lizett Käst.

Valgamaa Noortekonverentsil tunnustatakse traditsiooniliselt ka Valgamaa aasta linnanoort, maanoort ja noortesõpra.

Konverentsi rahastavad Eesti Noorteühenduste Liit, Valga Maavalitsus, Valgamaa Omavalitsuste Liit ning Valgamaa Noorte Nõustamiskeskus.

Konverentsile registreerimine kuni 6.oktoobrini (k.a) aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või internetiaadressil.

Lisainfot konverentsi kohta leiab aadressilt noortekogu.valgamaa.ee ning Valgamaa Noortekogu Facebooki lehelt.

Küsimused, ettepanekud, lisainfo:

Sirli Pippar
Valgamaa Noortekogu president
GSM +372 5837 7930

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net