Otsing

Logi sisse

Noorte mõistmine. IdentiteetKes ma olen? Milline on minu identiteet ja personaalne kultuur? Mis mulle meeldib ja mis mitte? Millal ma tunnen end hästi ja millal halvasti? Kuidas ma asjadega toime tulen?

Osale käsiraamatu „Noorte mõistmine. Uurides identiteeti ning selle rolli rahvusvahelises noorsootöös" tutvustusel 17. juunil Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses kell 10.30-14.30.

Kultuurilise mitmekesisuse osas puutume kokku selliste teemadega nagu tolerantsus, koos elamine, diskrimineerimise, rassismi ja ksenofoobia vastu astumine, jms. Kuid kõigepealt peaksime kõik astuma sammukese tagasi ning esitama endale väljakutse - kultuuridevaheline õppimine tähendab näha teisi ning seda, mis on erinev ja mitmekesine, kuid me näeme teisi vaid siis, kui vaatame kõigepealt iseennast. Inimesena on meile oluline olla teadlik iseendast, et seeläbi õppida nii teistelt inimestelt kui rahvustelt.

 

Üritusel uuritakse käsiraamatus olevat infot ning meetodeid ning arutletakse, kuidas nii identiteeditemaatikat kui antud käiraamatut oma igapäevatöös (sh rahvusvahelises noorsootöös) noortega kasutada.

Oodatud on kõik, kes töötavad noortega ja keda identiteedi küsimused huvitavad.

Registreeri siin

Küsimuste korral pöördu Gea Grigorjevi poole See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. / 62 68 971.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net