talentOtepää Avatud Noortekeskus korraldab 6.aprillil 2013 Otepää Kultuurikeskuses kolmandat aastat toimuva talendikonkursi "Noor Talent". Üritus on suunatud kõigile noortele, kes millegi huvitava ja neile endile meelepärasega tegelevad- olgu see siis loomulik anne, trennis õpitu, hobi või kodune meelistegevus.

Talendivõistluselt saavad osa võtta kõik Valga maakonna lapsed ja noored vanuses 3-26 aastat. Esituse pikkus on 1- 3 minutit ja esitada võib kõike, milles osav ollakse. Oodatud on nii tantsu-, laulu-, võimlemis-, pilli- või mis tahes muu valdkonna etteasted.

Osalejad jagatakse vanuse järgi:

Etteasteid hindab 3-5 liikmeline žürii.

Eelvoor toimub 6. aprillil 2013 kell 12.00 Otepää Kultuurikeskuses. Finaal algab kell 19.00, kuhu pääsevad eelvoorust väljaselgitatud parimad.

Publik pääseb vaatama ainult finaali, sissepääs pealtvaatajale on 1 €.

Üritust toetavad: Otepää Kultuurikeskus, Oti pubi, ööklubi Comeback, GMP Clubhotel Pühajärve Restoran, SA Otepää Spordirajatised, Pühajärve Spa & Puhkekeskus, Eesti Kultuurkapital.

Registreerida saab 2. aprillini kodulehel  või saates märksõna "Noor Talent 2013" ja registreerimisandmed See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Lisainfo Jana Rohumets 53 48 43 91

Otepää Avatud Noortekeskus 

Jaga seda artiklit sõpradega