Otsing

Logi sisse

talentOtepää Avatud Noortekeskus korraldab 6.aprillil 2013 Otepää Kultuurikeskuses kolmandat aastat toimuva talendikonkursi "Noor Talent". Üritus on suunatud kõigile noortele, kes millegi huvitava ja neile endile meelepärasega tegelevad- olgu see siis loomulik anne, trennis õpitu, hobi või kodune meelistegevus.

Talendivõistluselt saavad osa võtta kõik Valga maakonna lapsed ja noored vanuses 3-26 aastat. Esituse pikkus on 1- 3 minutit ja esitada võib kõike, milles osav ollakse. Oodatud on nii tantsu-, laulu-, võimlemis-, pilli- või mis tahes muu valdkonna etteasted.

Osalejad jagatakse vanuse järgi:

  • 3.-6. aastased
  • 7.- 12.aastased
  • 13.- 18.aastased
  • 19 ja vanemad

Etteasteid hindab 3-5 liikmeline žürii.

Eelvoor toimub 6. aprillil 2013 kell 12.00 Otepää Kultuurikeskuses. Finaal algab kell 19.00, kuhu pääsevad eelvoorust väljaselgitatud parimad.

Publik pääseb vaatama ainult finaali, sissepääs pealtvaatajale on 1 €.

Üritust toetavad: Otepää Kultuurikeskus, Oti pubi, ööklubi Comeback, GMP Clubhotel Pühajärve Restoran, SA Otepää Spordirajatised, Pühajärve Spa & Puhkekeskus, Eesti Kultuurkapital.

Registreerida saab 2. aprillini kodulehel  või saates märksõna "Noor Talent 2013" ja registreerimisandmed See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Lisainfo Jana Rohumets 53 48 43 91

Otepää Avatud Noortekeskus 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net