Otsing

Logi sisse

Lendstart 24-4Head koolinoored, huvijuht, õppealajuhataja/koolijuht, õpetaja. Oled kutsutud kandideerima ainulaadsesse koolinoorsootöö ja mitteformaalse õppimise inkubaatorisse Lendstart 24, mille eesmärgiks on aidata Sul jõuda tulemusliku ning eesmärgipärase huvitegevuseni koolikeskkonnas.

Ootame inkubaatorisse koolimeeskondi, kes soovivad noorsootöö ja mitteformaalse haridusega palju enam oma koolis korda saata kui seda seni on jõutud.

24 tunni jooksul loome selge arusaama sellest, kuidas suured ideed teoks saavad. Lisaks inspireerivale ideele ja heale plaanile teeme kõik reaalsed sammud, sõlmime vajalikud kokkulepped ja leiame ressursid, selleks, et meie plaan teostuks. Teeme seda motiveeritud koolimeeskondades ning oma ala professionaalidest mentorite juhendamisel.

Lendstart saab toimuma inspireerivas, vabas ja energiast pakatavas õhkkonnas: kohas, kus ööl ja päeval pole vahet ning kust tulemusteta pole pääsu.

Lendstart 24 AHAA!

Tartus 8. märts kl 11:00 kuni 9. märts kl 11:00

See on võimalus realiseerida oma ammu unustuste hõlma vajunud unistus või genereerida kohapeal uus raputav ja ambitsioonikas idee, mis lahendaks mõnd olulist kooliprobleemi või parandaks olemasolevat olukorda.

Mida Sul on tähtis teada täna:

  • See saab olema kõige lahedam koolitussündmus, millel oled osalenud!
  • Inkubaatorisse pääseb koolimeeskond vaid täies koosseisus. Esindatud peavad olema huvijuht, õppealajuhataja või direktor, aineõpetaja ja õpilane.
  • Selleks, et koolitusele kandideerida, on vaja kõigi meeskonnaliikmete isiklikku tahet ning lisaks tuleb leida põletav vajadus oma koolis, millele sündmuse käigus lahenduse leiame ja sündmusele järgnevalt ellu viime. 
  • Kogu meeskonnal tuleb arvestada 24-tunnise töö ja unetu ööga (hilised saabujad ja varajased lahkujad jäävad pärast tunde). Väsimusest langenuile pakutakse siiski pehmet küljealust. 
  • Lendstart 24 on tegevust käivitav, kuid reaalne teostus jääb koolitusejärgsesse aega. Tahame tulemusi näha veel enne käesoleva kooliaasta lõppu.

Lendstart 24 on rahastatud Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine" 1.1.0201.08-0001 ressurssidest ja on osalejatele tasuta.

Kandideerimiseks täida kandideerimisvorm hiljemalt 20.veebruaril.

Kui Sul on küsimusi, kõhkled võid soovid enam teada, siis võta ühendust

Hannesega (sisulised küsimused): See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., +372 5216686, Skype: hanneslent või

Katriga (korralduslikud küsimused): See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 6 979 222

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net