randlaat3. veebruaril korraldab noorsootöökeskus Tankla Rändlaada, kuhu on oodatud noored üle Valgamaa. Üritus toimub Aakre rahvamajas, kus nii mängitakse, arutatakse erinevatel teemadel kui ka süüakse.

Kuid miks toimub keset talve üks laat? Et noored, kel pole kodupiirkonnas noortekeskust või -tuba, näeksid ka mis loom see noorsootöö on ning mis võimalusi see tekitab. Laadal kuuleb erinevate noortemeelsete täiskasvanute muljeid ning põnevaid seiku noorsootööst. Uuri mida ägedat teevad teised noored Valgamaal!

Teavitage hiljemalt 31. jaanuariks (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.) kust soovite peale tulla. Rändlaada raames sõidab buss, mis võtab kõik soovijad peale ning transpordib Aakresse ja pärast koju.

Bussimarsruut selgub peale registreerimist, millest teavitame teid esimesel võimalusel. Väike vihje – bussisõidul keegi ei maga, selle eest hoolitsevad maakonna tanklaistid.

Päevakava

12.00 – 12.30 Saabumine, registreerimine, tutvumine olukorraga
12.30 – 14.00 Simulatsioonimäng „ VÄÄRTUSTE LAAT"
14.00 – 14.30 Lõuna
14.30 – 15.00 Mängud ja muud tegevused
15.00 – 16.00 Tankla arutelu
16.00 Hüvastijätt

Kõigi laadaosaliste vahel loositakse mitmeid põnevaid meeneid välja! Samuti on oodata üllatusi :)

Tule ja osale ning tee üks tavaline pühapäev meeldejäävaks!

Osalemiseks vajuta "Liitu" või kirjuta Ülla Tammele (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.).

Jaga seda artiklit sõpradega