Kaja Hass Ala PK12JPGValga Avatud Noortekeskusest saab 13.veebruaril kell 14:30 alguse matkamäng "Sõbralikud vastlad". Matkast võtavad osa noorte 4-liikmelised grupid, kahes vanuseastmes: 8 – 14.aastased ja 15 – 21.aastased.

Ürituse käigus on plaanis tutvustada noortele vajalikke organisatsioone läbi erinevate tegevuspunktide. Pakkuda noortele lõbus õhtupoolik.

Registreerimine: Vajalik on oma gruppi eelregistreerimine See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  või Valga Avatud Noortekeskuses kohapeal. Regristreerimisel palun kirjutada grupi nimi ning kõigi grupiliikmete nimed ja vanused. Tähtaeg: 8.veebruar 2013 kell 23:59. Küsimuste korral võib pöörduda Valga Avatud Noortekeskusesse E-R 14:00-20:00.

Riietus: soojalt riidesse!! (kindad, müts ja helkur kohustuslik)

Tegevus: Toimub orienteerumine mööda Valga linna erinevaid asutusi. Igas asutuses tuleb läbida kontrollpunkt, mille kestvus ei ületa 10 minutit. Kontrollpunkti tegevusjuhendi saab igas asutuses vastava kontrollpunkti läbiviialt. Start ja finiš on Valga Avatud Noortekeskuses. Stardis saab iga võistkond Valga linna kaardi, kuhu on märgitud kontrollpunktide asukohad ja lisapaberi, kus on täpsustused. Lisaks saab iga võistkond stardist kaasa ka kontrolllehe, mis tuleb tagastad peale võistkonna lõpetamist finišisse. Kontrolllehele võtab võistkond vastava märgise, et on läbinud kontrollpunkti.

Ajakava:

14:30 – 15:00 kohaloleku kontroll ja stardijärjekorra loosimine

15:00 stardib esimene võistkond (iga järgmine võistkond stardib iga 5 minuti järel)

19:00 Orienteeruv lõpetamine (võib lükkuda edasi, oleneb registreeritud võistkondade arvust)

Lõpetamine: Autasustamine toimub peale viimase võitskonna lõpetamist Valga Avatud Noortekeskuses. Lõpetamise järel pakutakse võistkondadele sooja jooki ja vastlakukleid. Autasustatakse mõlema vanusegrupi kolme esimest kohta ja lisaks autasustab iga organisatsioon oma punkti paremaid.

Korraldab Valga Avatud Noortekeskus koostöös Eesti Punase Risti Valgamaa Selts, Valga Keskraamatukogu, Valga Muuseum, Kaitseliidu Valgamaa maleva noorteorganisatsioonid, MTÜ Noorteportaal TANKLA ja Valga Maavalitsuse (Valgamaa Noorte Nõustamiskeskus), Politsei- ja Piirivalveamet Lõuna prefektuuri Valga politseijaoskond.

Jaga seda artiklit sõpradega