Tankla meediaseminar kysi ja ma vastanEelmisest koolituspäevast on möödas päris omajagu aega ja et me ei unustaks meedia rolli ühiskonnas, on õige aeg enda olemasolevaid oskusi meelde tuletada ja uutele teadmistele ruumi teha.

Meediaseminar toimub 19. oktoobril kell 9:30 Valgas. Seminari põhirõhk on seatud küsimuste õigele küsimisele. Oled Sinagi vahepeal pead murdnud, kuidas kelleltki miskit õigesti küsida või kuidas sõnu õigesti ritta seada või kuidas leida julgust kellegi poole pöörduda?

Veel kuuleme sellest, milline näeb välja raadiotöö. Kindlasti oled Sa raadiot kuulates mõelnud, mis tunne oleks ise saadet teha, millisena kõlab Sinu hääl, kas kõik on sobilikud raadios töötama või kust saada üldse õige raadiohääl, kuidas valmistatakse saateid ette ja veel palju muud, millest kuuled juba seminaril!

Päeva alguses tutvume ja saame ülevaate, mis on Tankla, millega tegeleb ning millised on organisatsiooni väärtused. Lisaks teooriale saab end proovile panna kõike ise läbi tehes. Teemasid käsitlevad oma ala asjatundjad.

Koolituspäevale registreerimine toimub e-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Registreerida saab 15. oktoobrini. Täpsemast toimumiskohast informeerime registreerinuid lähiajal.

Päeva lõpus ootab kõiki osavõtjaid üllatus!

Jaga seda artiklit sõpradega