sa archimedesSA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo kutsub Teid osalema programmi Euroopa Noored alaprogrammi Euroopa vabatahtliku teenistuse sissejuhataval ühepäevasel infopäev-koolitusel organisatsioonidele, mis leiab aset 10.04.2012 Tartus.

Koolitusel tutvustatakse Euroopa vabatahtliku teenistuse väärtuseid ja põhimõtteid ning käsitletakse mitmeid huvitavaid ja kasulikke teemasid, mida EVT Teie organisatsioonile pakkuda võib: nt vabatahtliku kui inimressursi kasutamine, rahvusvahelise koostöö arendamine ja välismaise „uue tuule" toomine oma organisatsiooni, vabatahtlik tegevus kui organisatsiooni arendamise viis jpm. Samuti arutame EVT projekti tegemise praktilisi külgi.

Koolitusega seotud kulud katab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo.

Palume Teil registreeruda hiljemalt 28.03.2012

- Soovite oma tegevustesse kaasata vabatahtlikke ja motiveeritud abikäsi? 

- Olete huvitatud rohkemate või huvitavamate teenuste pakkumisest, kuid alati pole piisavalt innustatud tegijaid?

- Olete valmis toetama kohalikke noori rahvusvahelise töö- ja elukogemuse saamisel?

- Tahaksite luua uusi värskendavaid koostöösuhteid välispartneritega?

Koolitusele on oodatud organisatsioonide esindajad (võib osaleda ka rohkem kui üks inimene organisatsiooni kohta), kes on huvitatud Euroopa vabatahtliku teenistuse (EVT) projektivõimalustest (programmi Euroopa Noored alaprogramm 2). EVT võimaldab organisatsioonil vastu võtta, saata ja/või koordineerida vabatahtlikke rahvusvahelises plaanis, st võtta 2-12 kuuks oma organisatsiooni tööle mõni välismaa vabatahtlik või toetada mõnda välismaale vabatahtlikule tööle asuvat noort Eestist (ja seeläbi nt kaasata teda ka oma organisatsiooni tegevustesse enne/pärast vabatahtlikku teenistust välismaal).

Täpsem info koolituse kohta saadetakse registreerunud osalejatele nädal enne koolitust.

Registreeruda saate aadressil http://euroopa.noored.ee/node/4719

EVT tutvustavate materjalidega saab tutvuda Euroopa Noored kodulehel

Täiendavat informatsiooni saab e-kirja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefoni 69 79 231 teel.

Jaga seda artiklit sõpradega