Otsing

Logi sisse

Valga maavalitsus ootab kõiki organisatsioone, asutusi ja eraisikuid aktiivselt esitama Valgamaa aasta isa kandidaate.

Aunimetus antakse pereisale, kes on tubli perekonnapea ja lapsevanem, olles laste kasvatamisel eeskujuks ning kes paistab silma nii kutsealal kui ühiskondlikus tegevuses.
Aunimetuse eesmärk on väärtustada isadust ning isa rolli perekonnas. Ettepanekuid saab esitada 31. oktoobrini (k.a).

Kandidaadina võib üles seada valgamaalase, kes on hea isa ühele või enam lapsele (võivad olla ka kasulapsed). Ettepanekud aunimetusele, kus on ära märgitud kandidaadi ees- ja perenimi, elukoht, töökoht, amet, laste arv, nende vanused ja nimed ning kandidaadi lühike elukäik koos põhjendusega, tuleb saata aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiga Kes 12, Valga 68203. 

Ankeet Valga maavalitsuse kodulehel.

Valgamaa aasta isa kuulutatakse välja 8.novembril Valga Kultuuri- ja huvialakeskuses toimuval üritusel „Kaunimad aastad", mille raames toimub ka austamisgala maakonna abielupaaridele, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat.

2014 sai aasta isaks Aleksander Zemskov ja 2015 pälvis tunnustuse Vahur Lääts Tõrvast ning 2016 aastal krooniti tiitliga Aare Hiob Taheva vallast.

Aasta isa valib Valgamaa aasta ema ja isa komisjoni ning tunnustusürituse korraldab Valga maavalitsus. Maavalitsus annab aasta isa tiitlit välja viimast korda. 
Loodetavasti ilus traditsioon jätkub ning selle korraldamise võtab üle mõni muu institutsioon.

Pildil Valgamaa aasta isa 2016 Aare Hiob perega.

Teate edastas

Kaja Mõts
Valga Maavalitsus
Avalike suhete juht
+372 766 6145
+372 5301 0621
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
www.valga.maavalitsus.ee
https://www.facebook.com/valgamaavalitsus

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net