fotokonkurssTõrva Noortekeskuse fotoring KLÕPS kutsub noori ja täiskasvanuid kuni 16. oktoobrini osalema fotokonkursil „Mina ja lemmikloom“, kus pärast Facebookis toimunud hääletust on võimalik võita fotosessioon koos lemmikuga.

„Fotostuudio on noortele väga hea võimalus oma andeid arendada ning läbi selle konkursi saame oma oskusi ka teistega jagada. Meie ürituse eesmärk on suunata tähelepanu lemmikloomadele, kui inimese parimale sõbrale ning innustada inimesi rohkem hoolima oma lemmikutest“ sõnas fotoringi KLÕPS juhendaja Andra Sööt, kes on fotograafiaga tegelenud kaks aastat ning annab oma teadmisi ja oskusi edasi Tõrva Noortekeskuses toimuvas noorte huviringis.

Konkurss toimub kahes kategoorias – noored ja täiskasvanud. Osalemiseks tuleb e-posti teel esitada kuni kaks JPG-formaadis fotot endast koos lemmikloomaga. Pildid võivad olla tehtud nii nutiseadmega kui ka digikaameraga. „Nüüd on võimalik oma vahvamad ja lahedamad pildid üles otsida või teha täiesti uued pildid. See fotokonkurss on selleks hea aeg,“ ütles KLÕPS juhendaja Andra Sööt.

Pildid saadetakse e-posti teel Tõrva Noortekeskusele, kus need peale 16. oktoobrit laetakse Tõrva Avatud Noortekeskuse Facebook´i lehele www.facebook.ee/TorvaNoortekas/ . Konkursi võitjateks loetakse võistlustöö, mis on kogunud 30. oktoobriks oma kategoorias kõige enam meeldimisi ja saab seejärel koos oma lemmikuga osaleda KLÕPS fotosessioonil.

Fotoring KLÕPS on ellu kutsutud tänu Eesti Noorsootöö Keskuse poolt rahastatud projektile “Tõrva noorte loova vaba aja tegevuste võimaluste avardamine” läbi “Avatud noortekeskuste projektikonkursi 2016. aastal”.

Lisainfo:
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
766 5338

Jaga seda artiklit sõpradega