PKooliteater 2016 kuulutusValgamaa Kooliteatrite festival toimub 1. aprillil 2016.a algusega kell 11.00 Valga Kultuuri- ja huvialakeskuses. 

 2016. aastal toimuvad ka kooliteatrite riigifestivalid:

Valgamaa Kooliteatrite festivalile registreerimine lõpeb 23. märtsil 2016.a

OSAVÕTJAD

Põhikoolide, gümnaasiumite, põhiharidusel baseeruvate ametikoolide ja kooliväliste kultuuri- ja haridusasutuste õpilased.

Festival toimub kolmes vanuseastmes:

ESINEMINE

Esinemisaja pikkus maakonna voorus pole määratletud.

NB! Riigifestivalile pääsemisel tuleb kohandada esinemisaja pikkus koos ettevalmistuse ja lava vabastamisega järgmiselt:

REGISTREERIMINE

Valgamaa Kooliteatrite festivalile registreerimine lõpeb 23. märtsil 2016.a

Registreerimiseks täida vorm  või saada järgnev info e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

  1. Kooli/kultuurimaja nimi
  2. Trupi nimi 
  3. Vanuseaste, milles osaletakse
  4. Näitemängu nim 
  5. Näitemängu autor
  6. Juhendaja/te nimi 
  7. Näitemängu pikkus + ettevalmiste aeg 
  8. Osalejate arv 
  9. Kavaleht tegelaste ja osatäitjatenimedega 
  10. Soovid valguse ja helitehnika osas 
  11. Erisoovid

HINDAMINE

Kolme liikmeline žürii, kuhu kuulub ka Eesti Harrastusteatrite Liidu esindaja valib välja iga vanuserühma esindaja, kes esindab Valgamaad riigifestivalil. Eripreemiatega autasustatakse silmapaistnud osatäitjaid ja nauditavamaid õnnestumisi laval. Maakondliku vooru žüriil on õigus mitte edasi saata esindajat vastava taseme puudumisel.

KORRALDUSLIK

KORRALDAJAD

Valgamaa Kooliteatrite festivali korraldab MTÜ Kungla koostöös Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse ning Valga Maavalitsusega. 

FINANTSEERIMINE

Valgamaa Kooliteatrite festival korraldatakse Valgamaa Omavalitsuste Liidu, Valga Linnavalitsuse ning loodetavasti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi toel.

Jaga seda artiklit sõpradega