Otsing

Logi sisse

aasta tegijaEesti noorsootöö keskus kuulutas välja noorsootöötajate tunnustuskonkurssi 2014, kuhu oodatakse kandidaate 15. oktoobrini.

Tunnustamine toimub neljas kategoorias: 
- Enim silma paistnud noorsootöötaja
- Enim silma paistnud koolitaja
- Aasta koostöö
- Aata tegu

Kandidaate oodatakse e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Auhinnad antakse kätte 2014. aasta detsembris.

Konkursi eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil. Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Kandidaat võib esitada iseennast soovituskirja olemasolul. Kandidaatide esitamiseks tuleb täita kandidaadi esitamise vorm.

Lõpliku ettepaneku kandidaatide riiklikuks tunnustamiseks teeb Eesti noorsootöö keskuse moodustatud komisjon. Lisaks moodustatakse Eesti noorsootöö keskuse poolt noorte komisjon, kes valivad riiklikuks tunnustamiseks igas kategoorias noorte lemmiku.

Lisainfo:

Eesti noorsootöö keskuse koduleht

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net