noor-talent-20145. aprillil toimub algusega kell 18 Otepää gümnaasiumis Valgamaa noorte talendikonkurss.

Seoses korraldusliku otsusega eelvoore ei toimu. Kõik registreerunud võistlejad pääsevad finaalkontserdile. Eelvoorude asemel saab lava kasutada peaprooviks, mis on on vaba alates kell 12.

Registreerumise aeg pikendati 4. aprillini.

Saada oma sõber või tule ise talenti näitama!

Talendikonkursile oodatakse lapsi ja noori vanuses 3-26 aastat. Konkursil võib laulda, pilli mängida ja näidata ennast igasugustel muudel aladel, milles ollakse andekas.

Etteaste pikkuseks on 3 minutit, võistluskategooriad on neli. Võitja selgitab 3-5 liikmeline žürii. Sellel aastal on lubatud talendikust demonstreerida ka videoklipi abil. Lisaks sellele on meelelahutuseks avatud vanusekategooria Igavesti Noored ehk kõik vanuses 27+ on oodatud noortele eeskujuks oma talendikust näitama.

Auhinna saavad esikolmik, antakse välja eripreemiad ning publiku lemmikauhind. Lisaks sellele on eripreemia kategoorias 27+. Talendikonkursil saab osaleda ainult registreeritud osalejad ankeedi alusel. Registreerimine 4.aprillini: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või tel. 5886 7270 ankeedi alusel! Ankeedi leiab Otepää Noortekeskuse koduleheküljelt, koolimajast, noortekeskusest ja Otepää valla kodulehelt www.otepaa.ee

Pealtvaatajatele on pilet 1 euro, esineb üllatusesineja. Valgamaa noorte talendikonkurssi toetavad Eesti Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupp, Otepää vald, Otepää Gümnaasium, Otepää Seikluspark, Sangaste Rukkiküla, Oti Pubi ja ööklubi Comeback.

Lae alla

registreerimisvorm.docx

Lisainfo ja registreerimine

Merit Nigula
sündmuse korraldaja
tel 5886 7270
e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega