Päästeameti postrikonkurss 2013Päästeamet korraldab plakatikonkursi teemal „Kodu tuleohutuks". Konkursil osalemiseks tuleb esitada originaalne hüüdlausega plakat, mis propageerib kodust tuleohutust ning motiveerib inimesi selle eest hoolt kandma.

Konkursile „Kodu tuleohutuks" saab töid esitada digitaalsel kujul aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. kuni 10. novembrini (kaasa arvatud).

Osalema on oodatud kõik huvilised alates 16. eluaastast.

Parimate postrite autoreid premeeritakse tahvelarvuti ja nutitelefonidega. Lisaks peaauhindadele panevad eripreemiad välja näiteks Tallink, Teletorn, Jääaja keskus ja Eesti Kunstimuuseum. Väärt auhinnaga tunnustatakse ka publiku lemmikut. Kõige tabavamaid töid kasutatakse tuleohutusalases ennetustöös internetilehekülgedel, teavitusmaterjalides ning väliüritustel. Lisaks korraldatakse parematest töödest näitus, millega on võimalik üle Eesti tutvuda.

Postrit luues võib inspiratsiooni otsida järgmistest märksõnadest: hooletus suitsetamisel, tähelepanuta jäetud küünlad, tikud, hooldamata tulekolded ja korstnad, katkised või vanad elektriseadmed, pliidile unustatud söök, suitsuandur, tulekustuti. 

Lisainfo on leitav Päästeameti kodulehel ja Päästeameti Facebooki lehel

Jaga seda artiklit sõpradega