Otsing

Logi sisse

Valgamaa aasta  noortesõber13Kätte on jõudnud aeg kui on võimalik tuua esile sellel, 2013. aastal enim silma paistnud noor või noortesõber. Valgamaa Noortekogu tunnustab Valgamaa aasta noort ja noortesõpra 2013

Mõtle ning jaga üleskutset sõpradega, sest oma sõbra või noori toetava inimese kandidaadiks esitamine on lihtne. Selleks tuleb saata kandidaadi nimi, kontaktandmed, lühike iseloomustus ning kandidaadiks esitamise põhjus hiljemalt 20.septembriks aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

* Võimaluse korral palume lisada ka pilt.

 

Aasta noore ja noortesõbra kandidaadid teeb Valgamaa Noortekogu teatavaks Facebooki lehel ja kodulehel. Sel aastal on avatud noortele endile hääletusvoor.

Valgamaa aasta linnanoore, maanoore ja noortesõbra teeme teatavaks 10.oktoobril Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuval Valgamaa Noortekonverentsil.

Valgamaa Noortekogu

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

GSM +372 5837 7930 ( Sirli Pippar - Valgamaa Noortekogu president)

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net