Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Aasta emal ja tema lapsed lõikasid uhkusega lahti pidupäeva tordi.

Teist aastat järjest valiti Valgamaa aasta ema. Seekord sai tihedas konkurentsis tiitli Linda Oks, kes töötab Valgamaal politseinikuna.

Kokku esitati komisjonile 11 kandidaati. Linda Oksa tööaeg ja ka palju vaba aega kulubki Valgamaa noortele: projektide, ennetusürituste, loengute, spordivõistluste ja vestluste läbiviimisele. Linda Oks on oma töös silma paistnud aktiivse ja kaasamõtleva partnerina, seda nii maakonna kui ka vabariigi tasandil. Lisaks oma põhitööle on ta alates 2000. aastast olnud Valgamaa alaealiste komisjoni liige, viimastel aastatel (alates 2010. aastast) alaealiste komisjoni esimees, aastast 2000 Valgamaa Tervisenõukogu liige. Linda Oks on ka ühiskondlikus elus väga aktiivne. Ta on pikaajaline Eesti Punase Risti Valgamaa Seltsi liige ja vanemate esindajana Valga Gümnaasiumi hoolekogu liige.

Konkursile esitati veel raamatupidaja-logistik Reet Koppel, kes on nelja lapse ema Tõrvast; Lüllemäe põhikooli õpetaja ja nelja lapse ema Ülvi Kann; kolme lapse ema ning Tõrva tantsuõpetaja Ulvi Riitsalu; PRIA peaspetsialist ja kolme lapse ema Külli Starke Hummulist; Tiina Fedotova, kes on kolme lapse ema ning Valga põhikooli õpetaja Valgast; seitsme lapse ema ning Tagula talupidaja Monika Haim; Koikküla koduperenaine ja seitsme lapse ema Anita Maran; kolme lapse ema ja Ala rahvamaja koristaja Maike Sillaots; Tsirguliina keskkooli õpetaja ning kolme lapse ema Ene-Eha Susi; Imbi Umbleja, kes on viie lapse ema ning Tõrva gümnaasiumi õpetaja.

NB! Loe rohkem esmaspäeval ilmuvast noortelehest Tankla!

{gallery}aasta-ema-2013{/gallery}

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net