Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

euroopanoored5 1680x1050Kutsume kõiki kandideerima töövarjuks Rootsi. Töövarjuprojekt „Noorsootöö ja noorte tööhõive" annab noorsootöötajale, keda köidab noorte tööhõive teema, võimaluse omandada lühikese aja jooksul teadmisi ja kogemusi välisriigi noorsootöö ja/või noorte tööhõivega seotud organisatsioonis. Töövarjuks olemise eesmärgiks on väärt kogemuste vahetus, oskuste ja teadmiste omandamine ja võimalusel partnerluse loomine tulevasteks ühisteks tegevusteks.

Kogenud organisatsioon Rootsist, sh võtnud vastu juba eelnevad kaks aastat Eesti töövarje, on siinkohal avanud oma uksed Eesti noorsootöötajatele, et jagada oma teadmisi ja kogemusi. Uppsala kohalik omavalitsus pakub ESF programmi rahastusel mitmeid põnevaid projekte noortele tööotsijatele ja koolikatkestajatele. Töövarjuks olemise periood on mais 2013. Kandideerimise tähtaeg on 28. aprill 2013.

Töövarjuks on oodatud kandideerima noorsootöötajad, noortejuhid, projektijuhid ja noored (vanuses 18+), keda köidab noorte tööhõivevalmiduse toetamise teema. Oodatud on praktikud, kes on teema vajaduse enda jaoks läbi mõelnud, kuid eelnev kogemus noorte tööotsijate toetamisel ei ole tingimata oluline. Olulisem on motivatsioon, ootused ja edasised plaanid.

Täpsem info ja kandideerimine on leitav Euroopa Noored kodulehelKandideerimisvorm.

Toimumisaeg ja –koht: 13.-17. mai või 20.-24. mai Uppsala, Rootsi

Töökeel: inglise keel (või töövarju riigi kohalik keel)

Kandideerimistähtaeg: 28.04.2013

Osalustasu: 51 €. Rahvusvahelised reisikulud (sh kindlustuse), toitlustuse ja majutuse kannab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo.

Info: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Tel 6 979 238 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net