Otsing

Logi sisse

Priiuse põlistValga Maavalitsus ootab ideelahendusi Priiuse põlistamise päeva sümboli leidmiseks.

27.märtsil saabub hetk, mil taasiseseisvunud Eesti Vabariik on püsinud 7890 päeva. See tähendab, et meie praegune iseseisvusaeg saab kestuselt pikemaks kui oli eelmine iseseisvuse aeg 1918–1940. Seda võib pidada oluliseks maamärgiks. Priiuse põlistamise päev võiks olla tänu avaldamise päev.

Seoses sellega ootab Valga Maavalitsus loovaid inimesi esitama ideelahendusi Valga maakonna Priiuse põlistamise päeva sümboli leidmiseks. Konkursi eesmärgiks on selgitada välja parim ideelahendus esmakordselt tähistatavale päevale. Uute traditsioonide loomise raames soovib maavalitsus käesoleva ideekonkursiga valida välja toetussümboli, mis aitab kujundada ja väljendada ühtsustunnet kõigi nende Valgamaal elavate inimeste seas, kes peavad oluliseks elamist vabas ja iseseisvas riigis.

Ideekonkursi võidutöö alusel valmistatakse rinnamärk, mida saab edaspidi kasutatakse rahvuslikel pühadel maakonnas. Lisaks tehakse saadetud kavanditest näituse Valga Maavalitsuse I korruse akendel.

Kavand saatke elektrooniliselt (.jpg failina) autori kontaktandmetega e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

25. märts 2013 hiljemalt kell 14.00

Kindlasti tuleb kasuks kui ideekavandil on juures seletuskiri, kus on üksikasjalikult lahti kirjutatud toetussümboli kontseptsioon ja teised võimalikud kasutusviisid.

Tööde hindamise tähtaeg 26.märtsil, töö ja autor avaldatakse Valga Maavalitsuse kodulehel Priiuse põlistamise päeval 27.märtsil 2013.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net