Otsing

Logi sisse

noored_kotkad_internet.jpgKaitseliidu noored kotkad kuulutavad välja omaloomingukonkursi 2012, mille teemaks on "Organisatsiooni nägu". Selle eesmärgiks on leida erinevatele rühmadele ja malevatele oma embleem, plakat, voldik või muu organsiatisooni nägu kujutav märk. Konkursist saavad osa võtta kõik noorkotkad, kodutütred, nende juhid ja toetajad. Tööd võivad olla valmistatud kõikvõimalikel viisidel: joonistades, kleepides, pildistades, filmides, õmmeldes, jne.

Selle aasta konkursi eesmärk on leida uusi ja põnevaid peegeldusi Noorte Kotkaste organisatsioonist. Meil on üks ja ainus sümbol – kotkas. Samas oleks ju uhke kasutada rühma või maleva meenetel just oma allüksuse sümbolit. Sümbol on organisatsioonikultuuri üks osasid ning näitab läbivat ideoloogiat selle all tegutsevate inimeste puhul.

Konkursi tähtaeg on 20. aprill 2012.

 

Esitatud tööd peavad olema sildistatud autori nime ja vanusega, rühma ja maleva nimega. Auhinnatud saavad 6 parimat tööd noorte seas, samuti autasustatakse 5 parima juhi tööd! Lisaks antakse välja suures koguses eripreemiaid!

Lisainfo: KL maleva staabist või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net