Olen haridusmessil olnud vabatahtlik kaks aastat ja juba ootan järgmist korda. Ilmselt on see üks parimaid kogemusi, mille olen saanud.

Vabatahtlikuks olemine annab mulle võimaluse suhelda erinevate inimestega, kartuseta neile ligineda. Saan sedasi arendada oma suhtlemisoskust. Olles vabatahtlik, saan ma ju tegelikkuses haridusmessilt täpselt samasuguse kogemuse nagu iga teinegi. Minu eelis on see, et minu panusest sõltub ka selle sündmuse õnnestumine.

Messil olles loon iga aasta uusi tutvusi ja saan uusi sõpru. Enamik inimesi on messil alati positiivsed, seega on ka kogu messil olev õhkkond äärmiselt positiivne ja rõõmus. Messil olles on alati energiat palju ja tuju laes.

Positiivne on see, et iga aasta tulevad kokku nii paljud koolid, kes endast noorele kuvandi loovad ning mõtlemisainet edasiõppimise osas pakuvad. Koolide kõrvalt on veel esindatud ka noorteorganisatsioonid, aidates leida neil teadvustada endale, mis neid huvitab ja milles nad head on.

Haridusmess on saanud läbi aastate üheks mu lemmikuks sündmuseks. Seal on iga aasta vanu kui ka uusi koole ja organisatsioone, mis pakub vabatahtlikuna kaasalöömisel vaheldust – seega ei ole messil kunagi igav.

Ka esinejad on väga hästi valitud, sest peaesineja on alati keegi tuntud ja keegi, kes rahvale meeldib ning samas on tuntumate artistide kõrvalt alati antud võimalus esineda ka kohalikele talentidele.

Haridusmess toimus sellel aastal viiendat korda ja see sündmus muutub iga aastaga aina paremaks. Loodan, et haridusmessi korraldajatel jätkub jaksu ja jõudmist veel mitmeks aastaks, et selline tore traditsioon säiliks.

Jaga seda artiklit sõpradega