Otsing

Logi sisse

Tõrva Noortevolikogu annab alates 2011. aastast välja iga-aastast omanimelist auhinda, mis läheb inimesele või inimestele, kes panustavad oluliselt Tõrva linna ja selle piirkonna arengusse.

Sellel aastal otsustas Tõrva Noortevolikogu auhinna üle anda kultuuripubi Juudase meeskonnale.

Noortevolikogu esimees Triin Jaansalu kommenteeris, et auhinna andmise eesmärk oli tunnustada kultuuripubi Juudase meeskonna panust, tutvustamaks kõikidele linnaelanikele erinevaid artiste ja muusikakollektiive, keda just iga päevaselt ei kuule raadiotest. Lisaks annab pubi võimaluse just pigem nooremale kontingendile toredalt aega veeta. Pubi hoitakse elus omast vabast ajast ja põhitöökoha kõrval.

Esimees ütles veel, et pubi meeskond on oma ettevõtlikkusega eeskujuks teistele noortele näitamaks, et kui on mingi hea idee, siis tasub selle teostamisse oma aega ja tahtmist panustada. Loodetavasti on tulevikus teisigi ettevõtlike noori inimesi, kes tahaksid samamoodi piirkonna arengusse panustada.

Järjekorras viies auhind anti üle Tõrva Noortevolikogu 5. sünnipäeva tähistamise sündmusel Tõrva kirik-kammersaalis.

Sellel aastal esitati ühtekokku 10 kandidaati. Lisaks auhinna saajale esitati kandidaatideks muusikaõpetaja ja koorijuht Imbi Umbleja, rahvatantsujuht Valdeko Kalamees, Tõrva kirik-kammersaali juhatuse esimees Ilmar Kõverik, organisatsioon MTÜ Usun Headusesse, muusikaõpetaja ja koorijuht Maie Kala, Tõrva Gümnaasiumi õppealajuhataja Irja Käärik, Tõrva Orienteeriumisklubi Käbi eestvedaja Liivi Tafenau, Tõrva Gümnaasiumi õpetaja Eevi-Eve Valliste ning ettevõtja ja kogukonna aktivist Kristiina Luik.

Varasemalt on noortevolikogu auhinna pälvinud õpetaja ja koduloomuuseumi eestvedaja Hilma Karu, õpetaja ja projektide eestvedaja Liia Ortus, õpetaja Katrin Priilaht ning noorsootöötaja Merike Soomets.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net