Otsing

Logi sisse

Puka perepäev6. septembril toimus Puka vallas perepäev. Tänavu korraldas perepäeva sel kevadel loodud MTÜ Puka noortepesa koos abilistega.

Perepäeva ideeks oli elavdada valla elu ning pakkuda perekondadele võimalust midagi koos teha. Päeva jooksul oli uudishimu tekkinud ligi poolelsajal inimesel.

Tegevused perepäeval olid väga mitmekülgsed. Terve päeva jooksul oli võimalik saada endale näomaalinguid ning patse, õppida vibuga laskma, meisterdada kaarte, teha perepilte ning sai ka tutvuda Oriflame toodetega.

Erinevate tegevuste vahepeal esines külalistele Rõngu noortebänd Small ja trummar Joel Hainsalu, kes hiljem soovijatele ka veidi trummimängu õpetas.

Väiksematele lastele oli oma nurgake, kus nad said joonistada, värvida, hüppepallidega hüpata, kiikuda ja veel palju põnevat. Lisaks toimusid mitmesugused võistlused: mälumäng, kus sai oma teadmised proovile panna nii Puka valla kui matemaatikaga seonduvalt. Päeva üheks suurhetkeks oli tordioksjon, kus müüdi maha neli torti ning kogu tulu läks MTÜ Puka noortepesale. "Olen alati seda meelt olnud, et noortel peaks olema oma koht, kus koos käia ja üheks põhjuseks, miks tordioksjonist osa võtsin, oligi et noortekeskusele rohkem vajavat raha koguda," nentis Jane Everst. Kõrgeimaks tordi hinnaks kujunes 36€ ning noortepesa võitis läbi oksjoni endale 112€, millega panustatakse asjadele, mida projektist võimalik taodelda pole.

Kertu Tilga
MTÜ Puka noortepesa liige

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net